Eier SKF

Snarøya Kvinne- og Familielag (SKF) er et lokallag i Norges Kvinne- og Familieforbund, som arbeider for barn, ungdom, familier og eldre i nærmiljøet på Snarøya. SKF er et av de største og mest aktive lagene i Norge.
 
Den 2. januar 2006 ble Flåklypa barnehage åpnet. Tidligere hadde SKF drevet park på denne tomta, men da behovet for barnehageplasser økte samt at parken mistet barn så ble det besluttet å bygge ny barnehage. Det var et historisk byggeprosjekt der Bærum Kommune for første gang hadde ansvar for bygging for en annen byggherre enn dem selv.
 
SKF driver også skolerestauranten ved Hundsund ungdomsskole. Elever og lærere blir tilbudt varm komplett, næringsriktig lunsj, basert på retningslinjer og tilpasset barn og unge til selvkost. Tirsdag og torsdag tilbyr vi middag mellom kl.15.00 og 18.00 for alle. Flåklypa får servert varm lunch fra skolerestauranten 3 ganger i uken.
 
Brukttøysalget er SKFs viktigste inntektskilde.Det arrangeres brukttøysalg to ganger i året, hver høst og hver vår på Hundsund ungdomsskole. Her er det mulighet å gjøre kupp på dame, herre og barne tøy, i tillegg til utstyr. Konseptet er at selger får 60% av salgssummen, SKF 40%. Klærne som ikke blir solgt eller hentet av selger etter salgsslutt blir donert til mennensker som trenger det. På høstens salg fylte Østfold Røde Kors opp en lastebil og kjørte til Latvia.

Ønsker du og bli medlem i SKF, så send en email til: snaroyakf@gmail.com
 

Bilder

Filer